Öne Çıkan Yayın

27 Ocak 2018 Cumartesi

Blog yazarak nasıl Para Kazanılır ?

 Blog  yazarak nasıl   Para   Kazanılır?

Öncelikle  bir bloga  sahip  olup  içerik  girmeniz  gerekmektedir...blogspot.com, wordpress.com uzantılı bloglar kullanarak bir  bloga  sahip  olabilirsiniz. Tabii  blog  yazınca  hemen  para kazanmaya  başlamıyorsunuz bunun için AdSense  kaydol yazıp https://www.google.com/adsense/login/tr/?hl=tr    

 Adsense hesabı açıp bunu  blogun kazançlar kısmına  ekleyip ,para kazanmaya açmak   gerekmektedir.
Para  kazanmaya   başladıınızda  yerleşim bölümüne  tıklayıp   gatget  ekle  diyerek  daha 
 çok  reklam alanı  ekleyebilirsiniz .




Biraz zorlu bir onay süreci olsa da, AdSense yayıncısı olmayı başarabilirseniz oturduğunuz yerden para kazanmaya başlayacaksınız. Yapmanız gereken şey AdSense reklamlarını blogunuza eklemek ve ziyaretçilerin bu reklamlara ve sayfanıza tıklamasını beklemek. 


Tıklama başına ortalama 0.30 TL veren AdSense reklamlarını düzgün bir şekilde yerleştirdiğimde aylık  iyi bir kazanç sağlayabilir.

AdSense’in tık başına verdiği ücretler reklamdan reklama ve blogdan bloga değiştiği için blogunuzun içeriğine, gösterilen reklamlara ve ziyaretçinin ilgisine göre kazancınızın değişebilir. Size düşen şey bol bol faydalı içerik üreterek organik trafiğinizi yani Google’dan gelen ziyaretçi sayısını arttırmak.     
Blog Açtıktan Ne Kadar Sonra Reklam Almalıyım?


Bunun belli yok. Önemli olan blogunuzun reklam almaya hazır olup olmadığıdır. Bazen 1 ay sürer, bazen 1 yıl onay süreci olabilir. Sürekli içerik üretip bunları farklı sosyal medya  hesaplarında  tanıtmak  , paylaşmak, paylaşıp daha fazla kişiye ulaşmak gerekir
Son olarak da   ayarlar- 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder