Öne Çıkan Yayın

10 Şubat 2017 Cuma

KOLOJEN MASKESİ

Gratisten aldığım severek kullandığım maskeler arasında olan kolojen ampul maskesinden bahsedeceğim.ilk önce kolojen nedir ? sorusuna yanıt ararsak
Kolajen insan vücudunda bulunan bir tür lifli proteindir. Kolajen kemikler, kaslar, bağlar, tendonlar gibi vücut dokularını destekler ve birbirleriyle bağlantı kurmasını sağlar. Kolajen vücut dokularına sıkılık ve güç vermek için elastin maddesiyle birlikte görev yapar.
yani cildi bir arada tutar ve yaş ilerledikçe vücuttaki kolojen üretimi azalmaktadır ... Kore güzellik ürünlerinin her zaman başarılı olduğunu düşünmüşümdür çünkü koreli kadınların güzelliklerine düşkünlerini kore dizilerinden fazlasıyla deneyimledim :)bu maskenin vaadettiği nem kazandırmak ve kırışıklık görünümünü azaltmak ... gerçekten yüzümdeki özellikle alın bölgemde oluşan kırışıklık için inanılmaz etkili şu an aynı zamanda hyaluronik asit içeren serum kullanıyorum ,hyaluronik asitinde kolojen üretimini desteklediği yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır ...ben severek kullanıyorum kırışıklıklarım derinleşmeden kendine gelsin derseniz eger ayda 1 defa kullanmanız yeterli bir önlem olacaktır .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder